Статии

Вън от зоната ни на комфорт!

Какво е “Зона на комфорт”? Според Уикипедия: “Зона на комфорт е състояние на липса на тревожност, в което човек се намира, използвайки ограничен набор от поведения, с които получава стабилни резултати, обикновено без чувството, че се излага на риск. Това е психично състояние, в което човек се разполага да живее в определени мисловни граници, които вдъхват в него чувството са сигурност.”

прочети още
Да се запознаем! :)

Много рядко разказвам за себе си, даже мисля,че почти не го правя. Доста трудно ми е! Дори се затруднявам, когато ми зададат въпроса "с какво се занимаваш, какво работиш?" Е днес ще се опитам да "пречупя" себе си и да ви разкажа повече ...

прочети още
Усмивките, за които си струва всичко !

Все по-често ви показвам, колко горда и щастлива съм на вашата обратна връзка и щастливи съобщения след като получите пратките си ... Е днес ще ви разкажа за моята муза !

прочети още
Широки усмивки с любими рисунки на дрешки !!!

Нашата взаимна радост от ръчното творчество !!

прочети още
ИНТЕРЕСНО И ПОЛЕЗНО ! Как да поддържате вашите рисувани дрехи и обувки ?

Мнозина от вас се чудят как се перат и дали изобщо могат да се перат и почистват дрехите и обувките??? Отговорите на тези въпроси ще откриете надолу в статията !

прочети още
НОВИЯТ БРАНД! ДА СЕ ДОВЕРИМ НА КРЕАТИВНОСТТА СИ....

Модата е един от характерните белези на всеки период от живота ни. Лесно можем да разпознаем от кое време е дадена снимка само по облеклата на хората, които са заснети на нея. Модата има свои уникални и характерни черти, а и всеки човек има свое собствено усещане за стил и красота. И разбира се – за онова, което му стои най-добре и подчертава по-добрите страни на тялото му. Е, добре. Каква е модата днес обаче? Бихме могли да дадем много определения и всяко от тях би било вярно за индивидуалните потребности на всеки човек.

прочети още
Как да бъдем неповторими и винаги различни в няколко лесни стъпки...

Ценители на модните находки! Време е да разкрием заедно в няколко лесни стъпки как да останем неотразими във всеки един момент от забързаното ни ежедневие! Дааа, правилно разбрахте, както аз така и вие (убедена съм) сме ценители на индивидуалността, собственият чар, креативизъм и визия във всеки един аспект от вида ни.

прочети още
3 неща за които си струва да харчите повече

Не всички дрехи и аксесоари си струва да инвестирате повече пари. Въпреки това, в основните елементи от гардероба, определено да. Вижте 3 неща, за които си струва да харчите повече. Често проблемът с това, че няма какво да облечем, идва от факта, че купуваме много неща, без да мислим. Често, когато избираме, се ръководим от ниска цена, желание за подобряване на настроението или мигновен импулс.

прочети още
СВЕТЪТ НА МОДАТА - НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИТЕ ХОРА

Замисляли ли сте се какви влиятелни хора са начело в света на модата? Кой диктува тенденциите, решава кое ще бъде модерно и отговаря за развитието на индустрията? Те просто ли са редактори, стилисти и дизайнери? Или може би знаменитости и модели? Днес разсейваме съмненията и публикуваме имената на най-влиятелните хора в модната индустрия! В септемврийския брой на списание "Vogue" беше публикувана редакция, наречена "Силите на модата", в която са изброени най-влиятелните хора в света на модата. Класацията включва не само хора, пряко свързани с модната индустрия, но и такива, които имат реално влияние върху създаването на тенденции. Говорим предимно за звезди, които се имитират от милиони.

прочети още