Често задавани въпроси (FAQ)

Как мога да направя поръчка с рисунка по моя идея?

Много е просто, ако изпозвате Фейсбук при скролването в сайта долу ниско в дясно ще ви излезе балонче на Месинджър, това е автоматична препратка на чат форма с моята Фейсбук страница. 

 

Ако пък не изпозлвате фейсбук, но искате да ми пишете, за да уточним подробности не се притеснявайте да го направите във Вайбър - 0897937541.

Какви са дрехите, с които работите ?

Тениските са 100% органичен памук, като са внос от Англия. Меки, удобни и много малко еластични. Изключително приятни на допир и обличане. Работя със серията вече повече от 4 години .

 

Бебешките тениски и бодита са българско производство, отново са 100% памук и преди да ги пусна в експоатация в работата си ги тествах с дъщеря си! Супер доволна съм, защото са меки и удобни . 

 

 

Как да избера размер?

Всички размери са подробно описани в табличен вид като отделен раздел - Таблица с размери на дрехите.

Всички размери са измерени едностранно ( по дължина от рамото до долу и ширина - подмишници ) 

Едностранното измерване означава, че дрешката не е мерена в облечен вид ( иначе казано в обиколка) , ами като е разпъната и необлечена по горе описаният метод на дължина и шрина .

Ръчно рисуваните дрехи могат ли да се перат и позлват многократно ? Изпира ли се рисунката ?

Ръчно рисуваните дрехи, якета, тениски, обувки могат да бъдат изпирани и обличани многократно, както всички останали дрехи в гардероба Ви! 

Рисунката не се изпира, единствено бих добавила като съвет за по-лесно и дълго съхранение на дрешката  - да изпирате на ръка и винаги да гладите без пара! Това е! поддръжката е елементарна и не изисква специално внимание или третиране. 

По ваше усмотрение и отговорност може дори да слагате в перална машина до 30 градуса и намалени обороти .

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас