Сет за месечинки Анимации

  • Марка: MishArt
  • Кат. номер:200020

Прекрасна изненада всеки месец !!! 
Едно от най - вълнуващите събития до първата годинка на бебоците е месечинката, всеки нов месец, всяко едно израстване и превръщането на малката сладка топчица в човече ... Незабравим спомен са и снимките от този ден, а сетът за месечинки ще те направи винаги подготвена за това трескаво събитие ! 

Побързай спретни мини сладурско декорче за снимки, а за дрешките не мисли, аз вече съм се погрижила ! Суперско, не мислиш ли?! 

Комплектът се изработва по поръчка в срок от 10 работни дни след потвърждение по телефона от наш оператор * Размери 56 и 62 са с предно закопчаване ( Попитай за наличност на боди без предно закопчаване )

Размерите са от 56 до 92 ( разгледайте таблицата с размери) Ако искате да добавите персонални надписи или послания, моля упоменете го в опция "коментар", преди потвърждение на поръчката ви Комплектът се изработва в размер за всяка дреха по избор на клиента , възможно е комбиниране на бодита с къси и дълги ръкави в комплекта с оглед на различните сезони през месеците. Размерите са :56.62.68.74.80.86.92 - след като направите поръчката си, наш оператор ще се свърже с вас, за да уточните какви размери избирате за всеки месец на детенцето

384,00 лв. 230,40 лв.

Хеееей, видя ли новите ми предложения?

Със сигурност имам нещо специално за теб!!! 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!