Сет за месечинки 12 бр бодита Принцеси

  • Марка: MishArt
  • Кат. номер:200019

Прекрасна изненада всеки месец !!! 
Едно от най - вълнуващите събития до първата годинка на бебоците е месечинката, всеки нов месец, всяко едно израстване и превръщането на малката сладка топчица в човече ... Незабравим спомен са и снимките от този ден, а сетът за месечинки ще те направи винаги подготвена за това трескаво събитие ! 

Побързай спретни мини сладурско декорче за снимки, а за дрешките не мисли, аз вече съм се погрижила ! Суперско, не мислиш ли?! 

Комплектът се изработва по поръчка в срок от 10 работни дни след потвърждение по телефона от наш оператор * Размери 56 и 62 са с предно закопчаване ( Попитай за наличност на боди без предно закопчаване )

Размерите са от 56 до 92 ( разгледайте таблицата с размери) Ако искате да добавите персонални надписи или послания, моля упоменете го в опция "коментар", преди потвърждение на поръчката ви Комплектът се изработва в размер за всяка дреха по избор на клиента , възможно е комбиниране на бодита с къси и дълги ръкави в комплекта с оглед на различните сезони през месеците. Размерите са :56.62.68.74.80.86.92 - след като направите поръчката си, наш оператор ще се свърже с вас, за да уточните какви размери избирате за всеки месец на детенцето

300,00 лв. 210,00 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!