Комплект Най- добри приятелки

  • Марка: MishArt
  • Кат. номер:800013

"Единствената скала, за която знам, че стои стабилна, единствената институция, за която съм сигурен, че работи, е семейството.“

Лий Якока

За мен семейството е най-великото, магично и приказно нещо на света... Не мисля, че в живота си имам нещо по-ценно от семейството, сигурна съм, че и с теб е така!!! 
От няколко години, тук с теб и още много други сладурки и сладури като теб сме едно голямо цветно семейство и това е толкова прекрасно !! 
Нямам думи да ти опиша каква магия е това! 

Е сигурно вече знаеш! За това имам още малко информация за теб ...
Приказните семейни комплекти се изработват по поръчка, като срока е 3 работни дни от потвърждението на поръчката ти от наш оператор! 
А размерите са супер разнообразни:
Дамската и мъжката серия е от С до ХХЛ , детските от 2 до 12години, бебешките тениски от 68 до 92 и бебешки бодита от 56 до 92.


Ако имаш специално допълнение, персонални надписи или искаш нещо да променя по цвета или фигурите, моля разкажи ми за идеята си в КОМЕНТАР преди потвърждение на поръчката, там можеш да дадеш всичките си специални инструкции или изисквания към рисунката, цветовете, моделите, размера иии общо взето всичко, за което се сетиш и имаш нужда да споделиш преди да съм направила супер сладурски комплект за теб и семейството ти! 

110,00 лв.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!