Да се запознаем! :)

Да се запознаем! :)

14 май 2023
  • Сподели:

Мнозина от вас ме познават като "Mish Art" , много малко от вас знаят, че всъщност се казвам Михаела, но ми е много мило, когато облека свое рисувано яке и не веднъж дочувам " дали това е Mish Art..." - честно, аз се стеснявам да ви се представя също толкова, колкото и вие да ме попитате " ти ли си ..." За това и не публикувам честно постове с мен самата, а за професионалните снимки изполвам модел ...Нещо, което може би е грешка и се надявам скоро да "надрасна" и променя ! 

 

Та освен,че се казвам Михаела извън света на рисунките, съм и на 27г., и майка на "бебе" на 3г хаха, приказната Мелани, която виждате по-често в постовете. Тя пък е моят най-голям фен и критик в едно. Толкова сладко се вълнува, когато рисувам или като види готова рисунка. 

 

Средното си образование завърших с профил "Хотелиер", но се оказа, че не това е моята страст... По стечение на обстоятелствата пък преминах професионален стаж във финансова структура и реално там започна магията на MishArt, през не много далечната 2016г. След дългите уморителни дни имах огромна нужда от разтоварване най- вече психически, и рисуването беше моето спасение, задържаше ме там желанието ми да се уча и страхотният екип, с който работех, те от своя страна много наклониха везните на моето висше образование и така след още 4 години учене се оказах бакалавър по Икономика, общество и човешки ресурси . Обаче, през цялото време не се отказвах да рисувам и Mish Art порастваше заедно с мен. На ред с дипломирането дойде и най-щастливият ден в живота ми, с раждането на дъщеря ми (както казах, разкавам ви често за нея хихи)

С рисуването тук обвързах 99% от живота си, просто не остана частичка, която да не е взаимосвързана ... И това може би е първата крачка от сбъдването на мечтите ... 

 

Като казах мечти...

Нямам търпение някой ден да ви срещна с мен и рисунките ми и физически, не само тук в онлайн пространството... Но знае ли човек, може пък и да се сбъдне ! 

Мечтая и да срещам повече вдихновени хора, които правят това, което обичат, защото повярвайте ми максимата "Когато работата е удоволствие се обричаме на НИТО ЕДИН работен ден " е абсолютно вярна ... 

Така светът ни определено ще бъде едно по-цветно, красиво и приятно място за живеене... 
Казах ли ви, че често вярвам в чудеса? Това е едно от тях - щастие за всички ни! 

 

А сега ще ти разкажа повече и за работата си.

Когато започнах да рисувам 2016г, бях много неуверена, незапозната, търсеща и любопитна. Търсех постоянно своята ниша, точните материали и правех много опити на принципа "проба - грешка", все неща, в които инвестирах много време, за да се науча, правилни инструменти и четки , за да успявам и не на последно място опита с боята ... 

Направих към днешна дата безбройни опити, тествания и експерименти , за да мога да гарантирам най-доброто на клиентите си предложено на достъпна цена, като през цялото това време инвестирах много и в това да се уча, да напредвам, да съм бърза и освен качество да предложа и експедитивна работа, буквално реакция " last minute" ... Както казах от 2016г до сега не е минало малко време и то ме е научило на много, но това не е краят има толкова още какво да науча и нямам търпение това да се случи. Всъщност... то се случва всеки ден.

Пример за това е нововъведението в работата ми от 2022г - рисувани дрешки с аерограф. 

Аерографията е прахово рисуване с изпръскване на течен серум - боя. Боята отново е специализирана и подходяща, както за текстил, така и за аерограф, така, че не се плашете смело може да перете и дрешките си, които съм нарисувала с тази техника . Разбира се има какво още да науча за този тип рисуване и доста усилие полагам за това, но някой ден ще видим и по "съвършени" резултати, сигурна съм! 

 

А съвсем скоро планирам и изцяло екологично опаковане на всяка пратка с абсолютно биоразградими опаковки, защото е важно какво ще оставим след себе си. Ти как мислиш?