НОВИЯТ БРАНД! ДА СЕ ДОВЕРИМ НА КРЕАТИВНОСТТА СИ....

НОВИЯТ БРАНД! ДА СЕ ДОВЕРИМ НА КРЕАТИВНОСТТА СИ....

22 март 2022
  • Сподели:

ИЗКУСТВО И МОДА - "РАБОТА В ЕКИП"

Има едно нещо обаче, което силно белязва всеки моден период и на което неизменно трябва да обърнем внимание – изкуството ВНЕДРЕНО В НЕЯ . Модата сама по себе си е вид изкуство, а внедряването на различни арт елементи в модни колекции е тенденция, която все повече се засилва.

До днес, когато можете да откриете на пазара изключително висок клас ръчно рисувани дрехи, които да направят аутфита ви още по-оригинален и индивидуален.
Въпреки че ръчно рисуваните дрехи стават все по-често срещани, днес все още те не са норма. Хората не ги носят чак толкова често, колкото познатите марки и изчистените дизайни. По-трудно откриваеми са по магазините. А това от своя страна ги прави още по- категорично налагаща се тенденция, търсене и старание в изразяването на "собственото ви вътрешно АЗ", защото рисуваните дрехи, които ще откриете в MishArt далеч не са просто дрехи... Ще се убедите сами! 

РАЗПОЗНАВАЕМОСТ И ИНДИВИДУАЛИЗЪМ -  РЪКА ЗА РЪКА 

Представете си процеса по направа на ръчно рисувани дрехи. Те никога не могат да бъдат съвсем еднакви, дори да са един модел, и всяка носи свой уникален чар. Когато влезете в стая, пълна с хора, облечени в дрехи, зашити и проектирани почти по едни и същи шарки, вие непременно ще разпознаете и ще обърнете специално внимание на някого, който е с ръчно рисувани дрехи. А ако вие сте този човек? Ще се откроите, защото вие сте единственият, който е направил нещо различно и то изключително артистично и красиво.

Ръчно рисуваните дрехи са впечатляващи, забавни и различни. Те са скъпоценен камък в модната индустрия. Несъмнено дрехите ви и начинът, по който ги съчетавате, отразяват личния ви стил. Когато избирате да заложите на нещо уникално, това подчертава и вашия характер и възможността ви да го изразявате и показвате. Облеклото може да бъде продължение на нашата идентичност, а ръчно рисуваните дрехи ви дават възможност да преоткриете стила си, да го развиете и това определено да си проличи.
Сигурни сме, че вие не бихте искали да се сливате с тълпата и да изглеждате по сходен начин с познати или непознати.

А това е доста често срещано явление, когато модните тенденции са наложили определени форми или цветове, които правят продаваните облекла доста близки като дизайн и визия. А по този начин ние се уеднаквяваме в начина, по който изглеждаме. Всеки човек е носител на своята собствена индивидуалност и стилът му най-ясно го издава. Ако се доверите на ръчно рисувани дрехи, вие със сигурност ще забележите, че визията ви започва да става по-разпознаваема и впечатляваща.

МНЕНИЯ ЗА РЪЧНО РИСУВАНИ ДРЕХИ

Все повече дизайнери започват да въвеждат в колекциите си ръчно рисувани дрехи. Появяват лимитирани бройки или серии, които достигат до малък кръг от хора. Не само това. На всички големи холивудски събития се появяват звезди, познати ни от малкия екран, които са заложили именно на тази визия. Не на последно място, множество влогъри, певци, известни личности създават свои лични дизайни. Определено мненията за всички ръчно рисувани дрехи са изключително положителни и инвестицията в тях си струва. Може би именно тяхната лимитираност ги прави още по-специални, а днес с MishArt вие можете да се сдобиете с ваши лични ръчно рисувани дрехи.