Как да бъдем неповторими и винаги различни в няколко лесни стъпки...

Как да бъдем неповторими и винаги различни в няколко лесни стъпки...

5 март 2022
  • Сподели:

На първо място искам да спомена, че тук не е мястото на топ "моден гуро" или " моден критик", точно обратното тук е мястото, където може да счупите всички стереотипи и да заложите на нещо супер различно и на 100% неповторимо.

 

Да рисуваните дрехи са точно това, както вече разбрахте от предишни статии, шансът някой да има нещо абсолютно като вашето е нищожен, да не кажа даже направо невъзможен. 

Създаването на дрехите е един всеобразен, интересен и супер емоционален момент за твореца. Изпълва с емоция, очакване, внимание и нетърпение към крайният резултат, който несъмнено е винаги зашеметяващ, защото това е магията на рисуваните дрешки - различното, нетипичното, извън рамковото творение, което донася невероятна емоция на притежателя си, имаенно с това, че е създадено специално за него! 

Какво остава за твореца ли??
Тук е цялата емоция, внимание към детайлите, очаквания, старание и любов ... Неописуем е момента на създаване на нещо, което ще притежаваш само ти и може би никога повече няма да бъде повторено в абсолютен вид (практически невъзаможно е) нито от автора, нито от други опитали се да плагиатстват ... А това е толкова магично, прекрасно, чудовищно красиво... 

Е време е да преминем по същество!
 
Неизменна част от ежедневния аутфит са тениската, якето и обувките! 

Страхотноооо! Това е 100% възможност да развихрите стила си, без ограничения, без стереотипи и без масови продукти, които всички имат всички в гаредора си ! 

Какво означава това ли? - Всичко изборено е извън всички приети стандарти с абсолютна възможност да развихрите въображението си или да изпозлвате моето, съчетание на идеи и божествена реализация, а крайният резултат? Просто сте зашеметяващи, забележителни и уникални.

Да започнем с тениската /стъпка 1/:

Съчетание на сезони, цветове , форми и идеи! Ммм дааа, топ трендът в различните сезони е винаги различен, и това дава уникалната възможност и изделието да бъде уникално. Дали ще бъдат пролетни цветя, летни пейзажи, есенна феерия или зимна магия, няма никакво значение. Важно е само, че извънрамковите възможности, свобода на въображенията и идеите дават приказни резултати в топ визията Ви за всеки един ден от годината! 

 /стъпка 2/:

Яке... Аз лично много мразя да нося якета, признавам си изпитвам истински ужас, че трябва да скрия АРТ чара на блузката с някакво яке... Именно дразни ме идеята, за просто "някакво яке", изобщо не ми е АРТ, и това ме поддтискаше доста дълго време. Така дойде и супер яката ми идея да  направя няколко МЕЕЕЕГА различни от предлаганите на пазара якета, в съчетание на романтика, цвят, магия и мнооогоо, много MishArt-ско излъчване. 

И така, съчетанието на топ, яке и супер рисунки са една доста добра възможност да срещнете въпроси от сорта на "Олеее, страхотни сааа! От къде ги взе?! " и да отговорите с " Ами създадени са специално за мен! " - защото всичко от това, което ще кажете е абсолютната истина за MishArt - топ находки създадени за теб без аналог! 

/стъпка 3/:

ОБУВКИИИИ !! ОЩЕЕЕ ОБУВКИИИ!!!! Стъпка три е за манияците! Такива като мен хаха... Даа, признавам си развила съм зашеметяваща мания към обувки, още обувки, нови обувки и вечният въпрос : "Какво да обуя? Нямам подходящи обувки?!" През годините трупането на обувките, търсенето на уникални и непотворими обувки, съчетаването в една неповторима визия и т.н и т.н се превърнаха в мисията на живота ми, честно си казвам... Така съм се тормозила с масовите предложения на пазара, или срещата на удивлението "ооооо имаш като мойте! ", че думи нямам! Дразнещо е, не можеш да изразиш инидивидуален стил доакто чуваш "УааааааУУУ имам същите!! "... И воаля - нарисувах и обувки! Близо сме до съвършенното MishArt-ско излъчване и това ме правеше щастлива във всеки един момент, в който обличах тениската с MishArt, якето и обувките с MishArt... Спрях да чувам "Имам същите много са яки! " и започна следващият етап на "може ли да направиш нещо и за мен?"

Отговорът ли?

Всеки ден правя нещо страхотно, приказно, магично и неповторимо специално за теб!!!

Любопитна ли си вече? Време е да поработим над креативната ти визия! Очаквам те с нетърпение, дрехите ми създадени за теб също!!!! 

 

С любов към всяка една ! -  винаги ваша " MishArt "