Вън от зоната ни на комфорт!

Вън от зоната ни на комфорт!

22 януари 2024
  • Сподели:

Всъщност зоната на комфорт не е нещо лошо. Дава ни сигурност, спокойствие и понякога задоволява всички наши потребности за живот.

Все пак нали всички за това се борим - комфортен начин на живот, спокойствие и ограничаване на всички липси, които ежедневието може да ни поднесе. 

Алгоритъмът е елементарен живеем, за да работим и работим, за да живеем . Някъде по средата почиваме, радваме се на красивите неща в живота, лични успехи и постижения, семейство и деца. 

И всичко това е прекрасно, но достатъчно ли ни е? 

 

За мен "зоната на комфорт " е равна на ограничения - лични, професионални и такива породени от страх да поемам риск. 

Понякога това много ме плаши , защото е равна на загуба на конкурентноспособност . 

Когато не предлагаме нищо ново, ние се заравяме в дупката на рутината и така може да се въртим в безкрая. 

Когато твърде дълго се задържаме в зоната си на комфорт и залагаме на едни и същи решения и действия, без да се излагаме, на какъвто и да е било риск, на практика тъпчем на едно място и получаваме еднообразни резултати, които неусетно могат да се превърнат в посредствени.

 

От време на време ми идват интетересни идеи и една от тях е РИСУВАНЕТО НА КАРТИНИ ВЪРХУ ПЛАТНО . 

Определено това е доста трудно и различно начинание, въпреки, да имам вече своя техника на рисуване и добри познания за материалите. Не е като рисуването на дрехи . 

Отнема време, много труд и емоция. Но толкова ме зарежда.... 

 

Няма да  разказвам много за тях, само ще загатна, че ...

Скоро цялата поредица от интериорни декоративни решения с картини, и арт декори , които изработвам за себе си в момента, но с огромно удоволствие представям поетапно  пред вас,  ще откриете в раздел ХЕНДМЕЙД ПОДАРЪЦИ под формата на  - АВТОРСКА ИЗЛОЖБА !